Back in town

*Klein video impressie*


Voor wie het nog niet mee gekregen heeft: ik ben er even tussen uit geweest en wel naar New York. Gekregen van mijn vriendinnetje wat al een happening op zich was. We gaan meer dan 20 jaar met elkaar om en onze vriendschap lijkt met de dag dat we ouder worden, meer en meer te worden. Kan je zeggen dat je van je vriendinnetje houd? Juist. Ik hou van haar. We hebben een hoop meegemaakt en we kennen elkaar door en door ondanks dat we altijd een uur van elkaar vandaan hebben gewoond en niet elke dag zien. Eerst woonde ze richting het zuiden en nu richting het noorden.

We hebben het zo ontzettend naar ons zin gehad en we hebben er zo van genoten dat ik gewoon een beetje heimwee heb naar onze tijd samen daar. We gingen direct met de new yorkse flow mee. Hoe heerlijk. Totaal geen last gehad van een jetlag en alles gedaan wat we wilden doen. Lopend, met de metro, met de bus. contact gemaakt met locals en door alle straten gewandeld die New York rijk is en ik kan je zeggen, dat zijn er veel! Lekker relaxen in Central Park, op een boot met zijn viertjes onder het genot van een glaasje champagne langs de skyline van Manhattan en brooklyn naar het vrijheidsbeeld…Het concert mee maken van Bon Jovi in het Madison Square Garden wat enorm bijzonder was omdat wij vroeger altijd naar Jovi gingen en tijdens ons verblijf hier zou zijn. Het kon niet op. Voor wie tips en tricks wilt trouwens, geef me maar een berichtje hoor, ik vertel je alles over New York! Haha. Inmiddels weer terug in ons kikkerlandje en met deze bijzondere ervaring op zak weer langzaam wennend aan het dagelijkse leventje thuis.

Het een en ander betekende dat ik niet zo heel actief ben geweest zowel op deze blog als op Instagram. Maar dat gaan we weer rustig oppakken. Zo heb ik leuke items ontvangen waar ik gevraagd voor ben om foto’s te maken. Er nog een samenwerking op stapel staat en de samenwerking met Daniel Wellington nog actief is. Dus mocht je nog een horloge nodig hebben, zien of misschien aan twijfelen..met de code Moodiezz krijg je 15% korting he?! Nog 3 weken en dan is de code niet meer actief.

Ook heb ik een give away op Instagram gewonnen! Hoe is het mogelijk…het was echt mijn lucky week geloof ik. Een kadobon van de Tuynkamerconceptstore. Dus daar gaan we van de week eens rustig voor zitten en eens kijken of we een keer die kant op kunnen gaan.

Dus lieve mensen, we zijn er weer!

En voor nu slaap lekker…

x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s