Veranderingen

Er zijn wat veranderingen gaande. Op prive vlak, professioneel vlak maar ook op sociaal vlak. Waarschijnlijk is er al opgemerkt dat ik iets minder actief ben op Social media. Dit heeft als reden gehad dat ik onlangs van baan ben veranderd maar ook wat er op dit moment in de relatie speelt. We hebben samen besloten elkaar los te laten. Uiteraard laat ik alles in zijn waarde en is het niet relevant om hier verder iets over te schrijven, ook al houd het wel in dat er het een en ander gaat veranderen in huis en zo ook in het interieur. De zoektocht naar een eigen plek elders is een crime deze tijd dus hebben we samen naar een oplossing gezocht en van de slaapkamer een tijdelijke crib gemaakt.

–> Laat ik gelijk zo brutaal zijn te vragen, dat als iemand iets weet betreft een huurwoning rondom de randstad mij zou willen contacten. Zou ik enorm waarderen! <–

Desalniettemin gaat alles wel gewoon door gelukkig! Waarschijnlijk hebben jullie al opgemerkt dat ik gevraagd ben mee te werken aan een project van @by_mbh met nog een aantal andere creatieve dames van Instagram.

“When by MBH meets…”

6 meiden, 6 stijlen, 6 kleuren en Moodiezzstijl is er 1 van! Hoe te gek is dat!! Een persoonlijke Moodiezzstijl wanddoek die je uiteindelijk ook kan bestellen, dat is waar het om gaat. Wil je precies weten wat alles inhoud, surf even naar de website van myboyshome.

Ook is Moodiezzstijl onlangs gevraagd voor een stylingsproject. Dit is in ontwikkeling en uiteraard hou ik jullie hiervan op de hoogte!

Geniet van de mooie dag. Tot snel!

X Mariska

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s