Publicatie Ibiza Magazine

Eindelijk weer eens een berichtje op mijn blog!

Omdat het wat rommelig is in mijn prive leven, heb ik niet zo heel veel tijd over om te bloggen. Dat neemt niet weg dat er van alles gaande is, zo ook met Moodiezzstijl. Zo heb ik onlangs een woonkamer in opdracht mogen stylen en het resultaat is echt zo leuk geworden! Van de week ga ik even terug om foto’s te maken zodat ik ze binnenkort ook hier op mijn blog kan plaatsen en aan jullie kan laten zien.

Ook heb ik van de week een afspraak gemaakt met een interieur blogster, dat als ik in mijn nieuwe huis zit, gestyled en al dat zij langs komt om een binnenkijker te shooten. Hoe vet!! want zij zal de eerste zijn die in de nieuwe crib langs komt. Een primeurtje 😉

Ook kreeg ik een waanzinnig berichtje van Sylvia van Esperanza Deseo. De foto’s die ik gemaakt heb van haar prachtige kussens staan as we speak, nu in het nieuwe IBIZA Magazine die je in de kiosk kan kopen!! Hoe te gek!! Niet alleen op de front maar ook een aantal keren in het blad zelf. Daar ben ik echt wel trots op! Want buiten het stylen om vind ik foto’s maken ook echt te gek!

Prive mag ik ook niet klagen. Menigeen van jullie weten dat ik op zoek was naar een ander huisje omdat de relatie met mijn vriend over is. Spijtig, vervelend maar het is niet anders. Inmiddels hebben een vriendin en ik de handen ineen geslagen en gaan we co-wonen in de inmiddels gevonden 30 jaren appartementje in Schiedam. Voor mij een soort van thuiswedstrijd omdat ik hier al woon, voor haar een nieuw omgeving.

1 januari krijgen we de sleutel en gaan we weer proberen om een prachtig paleisje van te maken! We hebben er allebei enorm veel zin in!!

Ideeen en inspiratie ontploft echt in mijn brein. Mijn nieuwe voornemen is om over de verhuizing te gaan bloggen en jullie een kijkje te geven in het stylen van onze nieuwe optrek.

Blijven jullie mij volgen? Lijkt me super leuk!

Fijne avond. Xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s