Inspo slaapkamer

Omdat wij het appartement samen gaan betrekken, hebben we elk ons eigen slaapkamer. Wel zo handig, nietwaar? 🙂 Ik heb al een heel duidelijk idee hoe ik het wil. Zondag mogen we weer gaan kijken (en contract tekenen!) en dan gaan we de maten opnemen van alle ruimtes. Omdat er openslaande deuren in ‘mijn’ kamer zit met een inieminie balkonnetje, wil ik dit zo prachtig mogelijk benutten. Want hoe leuk is het! De ruimte is niet heel groot dus wil ik eigenlijk de focus hebben op het bed en de deuren. Niet teveel poespas er om heen en uiteraard in bohemian serene sfeer.

Ik heb het idee om 2 losse marokkaanse deurpanelen aan weerszijde tegen de raampartij te zetten zodat de openslaande deuren het middelpunt gaat worden. Voor de deuren gaan we morgen op pad en de beste man heeft prachtige exemplaren voor ons apart gehouden. Heel benieuwd! Wederom witte gordijnen wat ik als een hemel vast wil zetten aan de lamp en het bed in het midden van de kamer.

Niets meer, niets minder.

In plaats van een bed op poten wil ik het matras op een stapel steenschotten neerleggen. Geen traditioneel bed natuurlijk, dat snappie inmiddels wel. Weliswaar wel op een onder matras zodat het niet al te laag gaat worden. Het idee is natuurlijk onwijs grappig maar de jaren tellen wel door toch, zodat het niet al te laag gaat worden voor het ruggetje 😉 Voor het bed (of achter, tis maar hoe je het bekijkt) is het de bedoeling om het versleten houten bankje neer te zetten. Voor een lampje, wekkertje, mobieltje dat soort dingen…

De vloer gaan we niets aan doen dus dat blijft grenen. Niet mijn smaak maar ok. Wellicht gooi ik er een lichte koeienkleed onder zodat het wat licht gaat ogen. Een kledingrek voor wat kekke kledingstukken en een grote pas spiegel welk los tegen de wand gezet zal worden.

Lamp zal of de Ay Illuminate of de Kasbah gaan worden.

Ik kan niet wachten om te beginnen …

😌

Fijne avond!

Inspiratiefoto’s: Paulina Arcklin

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s