Getekend!

De kogel is door de kerk! We hebben getekend! Hoe stoer!! En zo leuk. Tevens kennis gemaakt met de huidige bewoners en het huis een beetje doorgelopen, maten opgemeten ideeen opgedaan je kent het wel. Volgend weekend mag ik de sleutel halen. Helemaal over gaat nog niet lukken aangezien er nog wel wat dingen opgeknapt moet worden door zowel de huisbaas als ook zelf aan de klus.

Maar…

We hebben bijna alles al in huis! Zelfs een bank. Naja een bank. Het zijn twee zit elementen van de Troubadour die je als een bank neer kan zetten maar ook los. We starten met 2 maar blijkt dat we toch beter af zijn met meerdere dan kunnen we dit altijd nog bestellen. Ook heb ik via de prop sale van Paulina Arcklin het een en ander aangeschaft waar ik enorm benieuwd naar ben. Hopelijk komt dit volgende week ergens binnen. Van de week zijn we ook op pad geweest voor andere deuren en deze hebben we ook in huis. Prachtige indiase deurpanelen met authentieke elementen. Het is de bedoeling dit in de slaapkamer terug te laten komen maar of dit helemaal gaat lukken weet ik niet.

Over de slaapkamer gesproken…wat een heerlijke kamer! Zoveel leuke details waar ik zoveel mee kan, echt superleuk!! Het ienieminie balkonnetje waar ik over sprak is veel groter en nodigt enorm uit om daar in het voorjaarszonnetje met een kopje koffie de dag te beginnen.

Al met al wordt het nog een hele uitdaging om alles een plek te geven waar onze spullen het beste tot zijn recht gaat komen. Maar ook waar het past. Want het huis heeft geen enkele rechte muur dus zullen we inventief moeten zijn. Een enorme uitdaging waar ik onwijs veel zin in heb!! Dat de woon en eetgedeelte omgedraaid gaat worden dat is wel een feit.

Nu de rest nog 🙂

Fijne avond,

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s