Happy New Year

Allereerst de allerbeste wensen voor iedereen die dit leest. Hopelijk wordt het, ook voor jullie, een mooi jaar in alle opzichten.

Inmiddels slaap ik al een week of twee in het nieuwe huis. De sleutel kregen we eerder zoals gezegd en vrijwel een paar dagen daarna hebben we mijn bed opgehaald en de eerste nacht al vrij snel in ons nieuwe huis doorgebracht. Wat een heerlijk huis! Ik voel me ondanks dat we nog niet allebei volledig over zijn wel al zo thuis en hoe fijn gevoel is dat. We hebben zoals jullie weten, onlangs twee bankelementen gekocht en deze vallen toch iets groter uit dan dat ik dacht. Ik ben daarom nog een beetje zoekende naar de juiste opstelling. Er kan zoveel en tegelijk ook weer niet. Helder, niet waar? haha Omdat het huis geen enkele lange muur heeft is het een gepuzzel met de spullen. Uiteraard is alles bedacht op de ruimte waar ik voorheen woonde. Een uitdaging maar wel een te gekke uitdaging! De elementen zijn echt prachtig en ik ben blij dat we hiervoor gekozen hebben. Een vaste bank had te kolossaal geweest. Dit is al het matje. De deurpanelen krijg denk ik toch een likje verf. Ik vind ze iets te oranje/rood achtig en ergens stoort me dat. Als we eenmaal gesetteld zijn, ga ik maar weer een beetje klussen 😉 Ook komen de hanglampen goed tot zijn recht hier.

De grote Kasbah hangt nu in de woonkamer maar moet alleen iets lager. De Ay Illuminate boven de eettafel en de andere Kasbah hangt in mijn slaapkamer. Ook krijg ik de prachtige lampen van Paulina Arcklin volgende week binnen volgens planning.

Zo benieuwd!!

Mijn slaapkamer krijg ook al vorm. Ik wil toch een vinyl over het laminaat heen. Het laminaat is grenen en zo geel! Bah. Een simpel wit vinyltje er over en het krijgt gelijk een andere uitstraling. De steenschotten zijn ook al binnen. Ook al zijn ze werkelijk drijfnat en staan ze elders te drogen. Die komen onder het bed te liggen in plaats van poten. Morgen komen er nog extra gordijnen zodat er ook een hemel gemaakt kan worden zoals ik in mijn vorige huis ook had. Geen deur achter het bed maar dit keer openslaande deuren naar balkon…hoe vet!

Kan niet wachten op de lente…

Morgen gaat ook het werken weer beginnen dus dan gaat het echte leventje vanuit het nieuwe huis echt starten. We moeten nog best wat doen. De badkamer moet nog in zijn geheel gedaan worden. De keuken vraagt nog om een slimme indeling en zodra haar spullen hier zijn, kan alles een vast plekje krijgen.

naja, vast …

😁

Tot later

Advertenties

1 Comment

  1. Zo mooi alweer! Benieuwd als het helemaal naar je zin is ingericht. Mis je pallet kar, heb je die niet kunnen meenemen? Heel veel geluk en plezier in je nieuwe home! Echt een mooie start van het nwe jaar. Fijne dag vandaag! Groetjes 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s