Verhuisd

We zijn verhuisd.

Ik was er al wat vaker te vinden maar vriendinnetje heeft onlangs haar intrede genomen in ons paleisje. Na regelmatige klusjes zoals een lamp ophangen, spiegeltjes enz enz staat alles wel zo’n beetje op zijn plek. Sinds vandaag hebben we ook TV en internet en ondanks dat ik geen tv kijker ben, vind ik het na een maand geen tv te hebben gezien best wel even heerlijk. Ook al is het alleen al om de Mol (terug) te kijken haha😋.

Mijn slaapkamer is wel wat aangepast. Na vele schuif en hangwerk staat het bed nu op de juiste plek. Met het gezicht naar het raam en een klein muurtje in de rug. Vanmorgen bij het wakker worden met de zon leek het net wakker worden in het buitenland zo met het bamboe voor de ramen. Heerlijk! Ik kan niet anders zeggen. Het vinyl moet nog steeds gedaan worden en de steenschotten natuurlijk. Het drogen neemt aardig wat tijd in beslag. Thanks voor dit engelengeduld Breur! Dan mag ik toch bijna wel zeggen dat mijn slaapcrib zo goed als af is…hoe fijn!!

De zoektocht voor iets in de keuken is wel nog steeds in volle gang. Wil daar iets van een koffiehoek maken maar ook het vriezertje moet er kunnen staan. Niet makkelijk gezien alle wensen en maten, maar daar komt vast ook wel wat passend voorbij (hoop ik).

De lampen krijgen nu ook steeds meer een vaste plek en welke nu in de slaapkamer hangt is echt een plaatje! Wat een sfeerlicht!! Ik heb deze gekocht bij the soulmakershop van Paulina Arcklin en zo enorm blij mee. Echt fantastisch! Wel moet alles nog netjes afgewerkt worden natuurlijk. De lange lamp komt in de gang beneden gezien de lengte van de lamp en de hoogte van het plafond, de perfecte plek als je het mij vraagt.

Zo langzamerhand kruipen we steeds meer richting ‘ons’ domeintje, waar we ons allebei in thuis voelen.

Ik zeg: lekker bezig!😊

Toedels👋

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s