Inspiratie

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben ben ik niet in mijn meest inspiratievolle periode. Wellicht heeft dit te maken met mijn nieuwe leventje waar ik toch wat ietwat aan moet wennen. Het gaat onwijs goed, begrijp me niet verkeerd. Maar het maken van stijlvolle foto’s ben ik hier in ons nieuwe huisje nog wat zoekende. Het net iets te druk hebben om te verslepen, veranderen, aan te passen enz. Het donkere weer wat het lastig maakt, mijn nieuwe sociale contacten waar ik mijn energie heel graag insteek…je kent het vast wel.

Maar, vorige week ben ik toch aan het verven geraakt. Yeah baby! De indiase deuren die wij hebben gehaald zijn nu toch echt wit! Ik vind ze nu al prachtig! Ze bloeden een klein beetje dus in ben er nog niet mee klaar, maar het ‘rode’ hout is weg want ik ging mij daar enorm aan ergeren.

Ook in mijn slaapkamer is het nog niet helemaal jofel. Gaandeweg merk je wat de beste opstelling is van het bed. Zo had ik het geniale plan om dit in het midden te doen, gordijnen erboven als een hemel maar als je ruimte tekort komt ga je toch anders piepen. Dus is het bed verhuisd en zoals het lijkt op de juiste plek. De witte gordijnen heb ik weggehaald (voor nu) omdat deze nu niet meer dienst doen als in het begin. In plaats heb ik nu voor de gehele raampartij bamboe rolgordijnen. Wat een heerlijk sfeertje geeft dit.

De woonkamer is nog volop in beweging. Zo hebben we het prachtige kleed van ‘Aai made with love’ weer boven water gehaald en voor de bank gelegd. Ik moet zeggen dat het me tot nu toe best goed bevalt. Het vintagekastje wat meer naar de zitgedeelte gehaald en de grote plant, wat het overigens verbazend goed doet toch weer bij het raam gezet.

Benieuwd hoe ik er morgenochtend weer tegen aan kijk natuurlijk🙈

Hahaha

Tot later weer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s