Een vleugje van…

Mijn interieur is best een allergaatje te noemen. Een vleugje vintage, vleugje brocante, vleugje bohemian, vleugje scandinavisch, vleugje uit india en nu ook steeds meer een vleugje Marokkaans. En hoe kan het toch…het past allemaal bij elkaar! Hoe vraag je je hoogstwaarschijnlijk af (of niet, ken ook haha;))

Ik probeer de tinten zoveel mogelijk hetzelfde te houden zodat er toch een soort van eenheid ontstaat. Eenheid van kleur maar wel met verschillende ethnische invloeden. Juist de eigenschap van het materiaal en texturen maakt het eigen en speels. Uiteraard komt er nog steeds de witte kwast tevoorschijn. Dit is alleen als ik na een tijdje een bepaalde tint mij gaat storen. Zoals de deuren die ik laatst wit heb geverfd. Nog steeds prachtig en nog steeds geen spijt van! Ze waren te rood en dat ging mij op een gegeven moment zo tegenstaan. Het blijft altijd een risico maar daar hou ik wel van.

Life is like a box of chocolate, nietwaar?

Zo is het marokkaanse nog niet zó aanwezig hoe ik het graag zie en is het ook de bedoeling dit subtiel te laten blenden. Geen overload. Dat zien we soms al genoeg. Zo had ik al het theepot en hammamdoos op de kop getikt laatst, is er sinds van de week toch ook een heus lantaarn bij gekomen. Prachtig, echt! Voor het mooie zou daar de grotere variant bij moeten maar alles op zijn tijd. Of toch maar iemand heul lief aankijken die dit jaar een paar weken in zijn vakantie daar zal rondhuppelen 🙂 Ken ie gelijk zijn auto vol stampen als het aan mij ligt…

Ook is mijn liefde voor cactussen weer in volle glorie, In authentieke potten waar ze net in passen vind ik ze het mooist. Ik heb er nu 5 en er zijn er nog twee onderweg. Ja, onderweg. Wederom via internet besteld. Net zo makkelijk. Ik wil een verzameling maar dan ook weer in dezelfde groen. Klinkt raar maar toch lukt het aardig. Zelfs over het groen wordt nagedacht…tis wat.

Al met al krijg ik langzaam mijn inspo en zin weer terug. Nou moet ik ook zeggen dat het zonnetje wel heul goed zijn werk doet. Kom maar op lente. Ik ben er klaar voor!

Tot snel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s