Shootingday met de leukste!

Vorig jaar mei werd ik benaderd door fotograaf Manon (@artmilestones) of ze ons huis als setting mocht gebruiken voor een fotoshoot met styliste Annemiek (@limerencestyling) en model Denise Anna (deniseannayoutube_). Hoe leuk heb ik dat gevonden! De enthousiasme, inspiratie en vooral de leuke meiden die je leert kennen op zo’n dag maakt het bijzonder. De foto’s zijn prachtig geworden en het is elke keer weer een kadootje als je de foto’s voorbij ziet komen op de social media kanalen.

Onlangs kreeg ik een prive berichtje van Denise Anna @deniseannayoutube_ of ze wederom het huis als lokatie mag gebruiken voor een fotoshoot maar dan nu voor haar eigen bedrijf.

Hoe leuk is dat!

Ze is zó leuk en haar enthousiasme over alle spullen die ik hier in het interieur heb staan, maakt mij ook enorm enthousiast. Ik vertel haar dat ik sinds kort verhuisd ben en dat we hier in het nieuwe huis, nog niet alles hebben staan zoals we het uiteindelijk willen. Geen probleem na het zien van wat fotos. Ze vind het prachtig.

Vanmorgen was ze hier en hoe leuk is het om haar weer terug te zien. Ik heb echt genoten weer! Ze hebben verschillende hoeken en kamers gebruikt als setting (woonkamer, slaapkamer vanaf het terras) en wat ik nu al kon zien aan foto’s zag er weer top uit. Toch blijft dat keer op keer bijzonder hoe je interieur er uit ziet door het oog van een professional.

I like.

I enjoy.

Dankjewel lieve Denise Anne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s