Painting all white

Het is weer zover hoor.

Ik ben weer vol met de kwast in de weer geweest vandaag. Het begon met het wit maken van de biertafel. Niet het blad maar het onderstel. Hoe fantastisch is het geworden! Daardoor bedacht ik me dat het frame van het vintage bankje nu ook leuker in het wit zou zijn en ach laten we dan ook maar meteen de lamp mee pakken. Allemaal spullen die ik ooit op mijn lijstje had staan voor een potentieel likje verf.

Het heeft nog lang geduurd

toch?!

Het staat echt geweldig. Had het veel eerder moeten doen, maar ok. Was er zo nog niet aan toe. Laten we het daar maar op houden haha 😉

Omdat het een ander sfeertje geeft ben ik ook wat in de weer geweest met het vintage kastje. Ik heb deze nu voor de tafel neergezet waardoor het een verlengde van de tafel is geworden en tevens meer ruimte geeft aan de tafel. Opbergmogelijkheden voor deco, dus wat mij betreft best een toffe plek.

Voor zo lang het hier duurt…

Ook de poortdeuren heb ik ondertussen weer een likje gegeven en ze zien er al weer wat beter uit. Dat rozige is gelukkig wat minder geworden! Van de week wat schuren en dan denk ik dat ze wel klaar zijn.

De mooie sleetse luiken die we vorige week binnen hebben gehad staan nu enorm functioneel te wezen in de slaapkamer van mijn huisgenoot. Jammer hoor. Want ze staan in de woonkamer echt heul tof!

Toch maar weer op zoek naar zulke hoge luiken of mijn huisgenoot gewoon lief aankijken..

Wat denk jij?

🙂

Fijne avond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s