Palletkar

Eindelijk, eindelijk is de felbegeerde palletkar in huis! Halleloeja! Niet dat ie zo bijzonder is maar ik ben er toch wel een beetje aan gehecht. En als ik af en toe zo wat foto’s terug kijk dan doet ie het voor alles leuk.

Zo ook vast hier.

Buiten de palletkar ook gelijk weer wat andere spullen mee en zo is het einde nu echt in zicht. De kelder staat nog wel nokkie maar intussen hier het huis ook. Dus het blijft elke keer inventief met de ruimte om gaan. Mijn god. Wat kan men een rotzooi hebben waar je geen afstand van kan doen.

Een uitdaging, elke dag weer.

Zo is mijn slaapkamer ook een pittige uitdaging! Op de een of andere manier krijg ik het niet lekker op zijn plek. Zo zit ik met de openslaande deuren. Rechte wand die ik toch nodig heb om tegen aan te liggen. Ruimte voor mijn opslag (administratie enzo) beetje loopruimte en wil ik het ook nog gezellig maken als het even kan.

(…)

Dat bedoel ik

Wat ik ondertussen voor de slaapkamer besteld heb is wel een soort van klamboe van katoen. De gordijnen zoals ik ze had hangen (als een hemel) in de vorige woning krijg ik hier niet echt lekker voor elkaar. Dus ga ik het op een andere manier proberen. Ze komen van ver, dus het kan nog even gaan duren. Maar hee! Ik zit hier nog wel ff toch. Zo is de vloer ook nog niet naar wens en zit ik met smart te wachten op de steenschotten. In principe voor onder mijn bed maar miss ook als vloertje…wit verfje erover…

Ik ga denken

Alweer? ja alweer!🙈

Tot later!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s