Lentekriebels

Hoe lekker is het weertje dezer dagen? Ik teken er voor, echt! Het buitenleven roept me al en de eerste dagen op het terras en balkon zitten in de pocket.

Heerlijk heerlijk heerlijk!!

Ook kriebelt het weer om alles weer wat aan te pakken. Ben al flink aan het ruimen (zie moodiezzshop op Instagram) om plek te maken voor wat eventueel wat nieuws maar ook plek te maken omdat het natuurlijk niet zo heel groot is hier.

Buiten mijn slaapkamer die nog steeds ‘on going’ is ben ik begonnen om de woonkamer anders in te richten. De zitelementen staan niet meer naast elkaar maar meer schuin tegenover elkaar. De pallettafel een slag gedraaid waardoor je allebei nog een stukje tafel hebt maar toch ook kan fijn mee kan decoreren. Dat wil niet zeggen dat ik nog heel graag de chakkitafel daar wilt hebben omdat dit zoveel meer ruimte geeft. Maar dit terzijde….Een fijne opstelling, al zeg ik het zelf. Hierdoor zit je niet meer in elkaars aura en als je lekker aan het babbelen bent ook makkelijker is zo tegenover elkaar dan naast elkaar. Het propperige gevoel is weg en dat is fijn.

Voor de eetkamer hebben we al wat steigerhout apart laten zetten om hopelijk daar snel een tafel van te maken. Een stel schragen kopen binnenkort en in elkaar laten flansen door een vriend van ons. Moet ik alleen iets meer tijd hebben, zo ist ook.

Gister eindelijk de pakketjes voor mijn balkonnetje binnen en de parasol is nog een twijfeltje. Het is zo’n Hawaï achtig ding maar wel heel erg van plastic. Ligstoel is wel van het perfecte materiaal (bamboe) dus denk dat ie wel ok is en blijft.

Van de week de steenschotten ophalen, een stoeltje van MP, balkon stylen, pakketjes op de post doen…

En dat allemaal in de resterende vrije uurtjes deze week. Hallelujah!

Tot later,

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s