Hokus pokus cactus

Iedereen die mij kent weet dat ik nogal een lastig persoon ben met planten en bloemen. Vind ze prachtig, stuk voor stuk, maar niet allemaal bij mij thuis. Nu wil het geval dat ik sinds een paar maanden co-woon en zij juist planten in huis fijn vind. Niet teveel (thank god) maar toch. Zo stond er plotseling een heus groot exemplaar in de woonkamer waar ik op de dag van vandaag nog steeds een beetje aan moet wennen. De plant doet het heel goed hoor,

zo ist ook.

Als ik toch voor groen kies, dan gaat mijn voorkeur uit naar een cactus. Verassend, zul je denken. Allerlei vormen en hoogtes vind ik mooi. Het liefst zie ik hier een bizar groot exemplaar staan in zo’n prachtig Marokkaanse pot. Je weet toch.

Niet te betalen. Dat ook.

Dus laat ik het voor nu bij kleine exemplaren in verschillende uitvoeringen, in verschillende hoogtes. En schaf ik ze stuk voor stuk aan als ik een leukerd ergens zie.

Voor leuke bedragen. Natuurlijk.

Inmiddels ontstaat er een ware verzameling op mijn kamer. Serieus! En ik vind ze zó leuk!! Ze verschuiven nog wel af en toe van het ene plek naar het andere met de wetenschap dat ze dat niet fijn vinden, maar ik geef ze al zoveel meer aandacht.

Genoeg? Geen idee!

Nou moet ik wel bekennen dat het eerste bloemetje zich al ontpopt heeft uit de cactus, dus ik schat zo in dat dit best eens goed kan gaan komen tussen ons

(…)

Tot snel weer!👋

Btw. De groene exemplaar op rechts is een afdankertje. Een leuk afdankertje. Dat wel.

Bye!

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s