Moodiezzstijl +

MOODIEZZSTIJL, ook voor jou!

PRODUCTFOTOGRAFIE/PROMOTIE

Kan jij je vinden in mijn stijl? Vind jij jouw producten die je te koop hebt, perfect passen bij de sfeer wat ik in huis heb? Zou jij jouw producten terug willen zien op een zelfde soort foto als op mijn Instagram feed (filters uiteraard in overleg) en die gebruiken voor jouw promotie?


LOCATIESHOOT/PROPS

Of wil je onze woonkamer, keuken,s slaapkamer gebruiken als locatie voor een fotoshoot? Zowel fashion, interieur maar ook food is mogelijk. De accessoires en meubels welk ik in huis heb zijn allemaal te gebruiken voor de shoot (props)


INTERIEURSTYLING

Gelukkig met de meubels die je hebt verzameld in de loop der jaren maar lukt het je niet om sfeer te brengen in je interieur? Samenwonend maar allebei een totaal verschillende stijl en is een middenweg vinden best lastig? Op zoek naar een bijzondere decoratie in jouw huis maar geen idee waar te zoeken? Jezelf afvragen hoe het zou staan als je de boel om zou gooien maar niet weet waar te beginnen? Of heb je iets leuks gespot in mijn interieur maar kan je het zelf niet vinden waar het te koop is?


RETAILSTYLING

Heb je een webshop maar je bezoekers zijn er wel maar je kopers blijft achter? Wil je een ander layout, meer toegankelijkheid? Klopt de vormgeving met wat je verkoopt en wat je uit wilt stralen? Heb je een winkel maar de verkoop blijft achter of je bent niet tevreden met het resultaat na het inrichten van de winkel? De balans niet kunnen vinden. Of kom je er achter dat het concept niet meer past bij wie je bent?


Dan lijkt het mij superleuk om met jou samen te werken!

Stuur mij vrijblijvend een mailtje voor meer informatie en/of prijsopgave.

Advertenties